به اطلاع میرساند صندوق نوآوری و شکوفایی، با هدف افزایش فروش شرکت های دانش بنیان نوپا و تبدیل آنها به شرکت دانش بنیان «فناور»، اقدام به ارئه طرح «1000 فناور» نموده است. توضیحات این طرح به شرح ذیل می باشند:
- فروش کل شرکت در سال 1402 (بر اساس گزارشهای معاملات فصلی/صورتهای مالی) کمتر از 5 میلیارد تومان باشد.
- فروش محصولات/خدمات دانشبنیان شرکت در سال 1402 بیش از 100 میلیون تومان باشد.
- شرکت در سال 1403 دارای نیروی انسانی بیمهشده مطابق فهرست بیمهی تأمین اجتماعی باشد.
- شرکت برنامهی عملیاتی مشخصی برای افزایش فروش محصولات/خدمات دانشبنیان خود در سال 1403 داشته باشد؛ به گونهای که فروش کل شرکت به بیش از 5 میلیارد تومان برسد و دستکم 50 درصد آن مربوط به محصولات/خدمات دانشبنیان باشد.
- شرکت برنامهی عملیاتی مشخصی برای افزایش تعداد نیروی انسانی بیمهشدهی خود به بیش از 10 نفر تا پایان سال 1403 داشته باشد.
- شرکت تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی تبصره 18 با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی را دریافت نکرده یا مبلغ تسهیلات دریافتی آن کمتر از 2 میلیارد تومان باشد. در مورد شرکتهایی که تسهیلات اشتغالزایی تبصره 18 آنها مصوب شده، اما هنوز به مرحله پرداخت نرسیده است، تصویب تسهیلات این فراخوان منوط به تعیین تکلیف تسهیلات مصوب مذکور است.
- در صورتیکه شرکت قبلاً از هر کدام از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی (به صورت مستقیم یا با اخذ معرفینامه) استفاده کرده باشد، اثر دریافت این تسهیلات در توسعه و رشد شرکت قابل احراز باشد.
- شرکت باید فاقد چک برگشتی باشد.
از طریق سیستم بانکی | از طریق صندوق پژوهش و فناوری |
سقف تسهیلات: 3 میلیارد تومان پرداخت به صورت یکجا بدون تنفس دوره بازپرداخت: حداکثر 48 ماه پرداخت تسهیلات از طریق بانکهای عامل تبصره 2 بودجه 1403 (سینا، تجارت، ملت، رفاه، مهر) نرخ تسهیلات: قرض الحسنه (4%) | سقف تسهیلات: 4 میلیارد تومان پرداخت به صورت مرحلهای حداکثر 6 ماه تنفس دوره بازپرداخت: 18 ماه نرخ تسهیلات: 20% |
- ارزیابی درخواست شرکتها بر مبنای اطلاعات ارائهشده انجام میشود و لذا هرچه اطلاعات ارائه شده از سوی متقاضی، کاملتر و دقیقتر باشد، ارزیابی و تصمیمگیری در صندوق سریعتر و با کیفیتتر انجام خواهد شد. از این رو تکمیل دقیق کاربرگها و همکاری در فرایند ارزیابی از اهمیت زیادی برخوردار است.
- این تسهیلات از طریق بانکهای عامل پرداخت میشود و یکی از شاخصهای مهم بانکها ، نسبت «سرمایه ثبتی شرکت متقاضی به میزان تسهیلات» است. این نسبت باید دست کم 10 درصد باشد. به بیان دیگر، از نظر بانکها، یک شرکت حداکثر میتواند تا 10 برابر سرمایه ثبتی خود تسهیلات دریافت کند. لذا پیشنهاد میشود شرکتهای متقاضی باتوجه به این الزام، نسبت به اصلاح سرمایه ثبتی خود متناسب با میزان تسهیلات اقدام کنند.
- پس از ارزیابی درخواستهای متقاضیان این تسهیلات، بر اساس اولویتهای برگرفته از کیفیت و کمیت برنامهی رشد ارائه شده و در سقف منابع تخصیص یافته معرفی نامه به بانک های عامل ارائه خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس https://www.inif.ir/fanavar مراجعه نموده و یا با صندوق پژوهش و فناوری چهارمحال و بختیاری به شماره 03832285819 یا 09912981597 تماس حاصل فرمایید.